joi, 10 iunie 2010

Poveste

S-au cunoscut 2 oameni.Absolut intamplator(sau nu),printr-o "eroare"(sau nu) a destinului,a sortii.Simt dincolo de cuvinte.Fac parte din lumi diferite.Probabilitatea de a se intalni pe strada ar fi fost una mica.Pana si strazile lor sunt diferite,pana si gesturile,si trairile,numai inima parca bate la fel. Si-ar darui totul. Dar traim intr-o lume.Nu stim ce ne aduce ziua de maine.Nu stim ce se va intampla.Nu stim nimic.Suntem prinsi intr-un lant destul de "sec".
Intrebare: Ce ar trebui sa faca ei,in opinia "muritorilor"? Sa riste tot,unul pentru celalalt,fara sa se gandeasca la nimic,ci doar sa asculte de vocea inimii,sau sa fie cerebrali ,fiindca in caz contrar,vor pierde tot ce au cladit impreuna?
Repet,traiesc in lumi total diferite: Singurul lucru care ii leaga e trairea.E inima. Pana si felul in care se roaga lui Dumnezeu e diferit,totul e altfel.
Se spune ca dragostea nu cunoaste oprelisti.Ati risca totul doar pentru ca asa va spune inima,v-ati lasa condusi de destin,v-ati lasa prinsi in valtoare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu